Vacatures buiten Hulst

Rotterdam, de stad van de haven. Rotterdam is niet alleen groot in de haven maar ook op heel veel andere gebieden. Zo zorgt Rotterdam voor een enorm hoop werkgelegenheid, en zo zijn dan ook veel van onze opdrachtgevers gevestigd in regio Rotterdam. Wij bieden vacatures aan in diverse vakgebieden, zo hebben wij momenteel vacatures open staan in de schoonmaak, logistiek en industrie. Per direct een logistiek medewerker!

Als schoonmaker binnen ons team kan je bij een grote raffinaderij of kantoor geplaatst worden. twee hele verschillende werkomgevingen maar allemaal te vinden in de stad Rotterdam. Wij nodigen dan ook graag iedereen uit die geïnteresseerd is in een logistieke, industriële of schoonmaakfunctie in re regio Rotterdam, om onder genot van een heerlijk bakje koffie de mogelijkheden met ons te bespreken.

Wij zijn een werving en selectiebureau maar onderscheiden ons van alle andere door onze werknemers goede voorwaarden te bieden, doorgroei mogelijkheden te bieden een goed salaris en dat betaald op de afgesproken datum. Daarnaast bouw je bij ons gewoon vakantiegeld op, en werk je al een langere periode bij ons? Dan kan het zomaar zijn dat wij die ene vrije dag gewoon aan je doorbetalen.

Ons team doet er alles aan om jou snel aan de slag te krijgen, dit kan voor een kortere of juist langere periode zijn, bij één van onze opdrachtgevers. Natuurlijk vinden wij het heel belangrijk dat je aangeeft welke branche je voorkeur heeft, maar wellicht kunnen wij je met de huidige openstaande vacatures een geheel nieuwe uitdaging aanbieden.

Het is bij veel van onze opdrachtgevers gebruikelijk dat je bij wederzijdse tevredenheid wordt overgenomen. Dit zorgt voor zekerheid. Daarnaast ben je bekend met het bedrijf en ken je je collega’s dit zorgt ervoor dat je je bij overname direct op je plek voelt & samen met je collega’s aan de slag kan.

 

Posted on